Belysning i hjemmet - Sinus AS

belysning

Smart belysning for hjem og borettslag

Våre elektrikere har solid faglig bakgrunn og erfaring med -forskjellige -belysningsmiljøer. Vi hjelper deg med riktig valg av løsninger slik at belysningen løser både funksjonelle og visuelle behov og ønsker.


Lys skaper trivsel og god stemning

Det er mange hensyn å ta når de forskjellige rommene i et hjem skal belyses, og de forskjellige rommene i hjemmet krever ulik type belysning.
Lyset er en av faktorene som har størst betydning for hvordan hjemmet ditt oppleves. I ett og samme rom skal lyset tilfredsstille både behovet for godt arbeidslys og lys som gir en god atmosfære og hygge.


Vi kan dele belysning inn i tre grupper:

* Allmennbelysning: lys for dagligdagse gjøremål

* Effektbelysning: lys som fremhever spesielle trekk i omgivelsene

* Dekorasjonsbelysning: lys som gleder øyet


Sinus har lang erfaring med de ulike behovene for lys i hjemmet. Det finnes en rekke løsninger vi gjerne diskuterer med deg for å løse dine ønsker og behov. Bruk av dimmere og lys styrings-systemer gir deg i tillegg best mulig utnyttelse av lampene du velger.


Utebelysning for hjem og borettslag

Utebelysning for ditt hjem eller felles areal kan være like viktig som inne-belysningen din. Et godt utgangspunkt for belysning av inngangsparti, oppholdsareal, fasade med mer, kan være å tenke praktisk. Hva bør du se når du beveger deg gjennom fellesarealet? Søppelkasser og postkasser, port, gangvei, garasjer, inngangsdør samt alle trapper. Er bakken deres bratt? eller blir det kanskje glatt der om vinteren? Alle disse stedene kan det være greit med lys.

Sinus har også bred erfaring når det kommer til estetisk og smarte løsninger for utebelysningen. Dette kan gjøre en stor forskjell i opplevelse, utseende og bruk av ditt/deres uteareal.


Høy kompetanse

Sinus samarbeider med flere anerkjente leverandører på lys. Vi leverer alle typer løsninger innen belysning. Våre elektrikere og prosjektledere har høy kompetanse på en rekke styringssystemer og vi leverer det nyeste av både kablede- og trådløse systemer.

Vi kan koble ditt lys opp mot dine smarthusløsninger


Lavere kostnader

Velger du riktige belysnings-løsninger kan du spare opptil 80 prosent av dine -energi-kostnader. Investerer du i -energi-besparende belysning nå, kan det spare deg for mange tusen kroner i reduserte strømutgifter.

En type pære som hjelper mye med dette er LED-pæren, som er en robust lyskilde med svært lang levetid. Dette gjør at den gjerne blir foretrukket fremfor halogenpæren. LED-pæren gir et svært godt lysutbytte, har lang levetid, og fås i forskjellige fargetemperaturer. Det kan være store kvalitetsforskjeller på LED og vi anbefaler at omskiftning til LED gjøres i samråd med profesjonelle. For å sikre feilfri funksjon. Her kan smart hjelpe med sin ekspertise, og gjennom våre samarbeidspartnere vil vi kunne tilby deg den beste kvalitet på jobben som utføres.


Vi utfører lysberegninger på alle typer prosjekter.

Ta kontakt

eller send oss en forespørsel: