Sikringsskap i hjemmet - Sinus AS

sikringsskap

Trygt og smart med nytt sikringsskap

Moderne hjem har ofte økt belastning samt mer elektronisk utstyr som gamle sikringsskap ikke er dimensjonert for. Et nytt sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern gir økt trygghet.


Unngå brann

Gamle sikringsskap er en av de største brannfellene i et hus. Slitasje kan føre til varmgang og i noen tilfeller brann. Et nytt sikringsskap bidrar til et tryggere hjem for deg og dine.


Få en enklere hverdag

Eldre sikringsskap har normalt smeltesikringer i porselen. Disse sikringene må byttes når de går, dette tar mye tid og koster penger når sikringen først går.


Med sikringsskapene vi i Sinus installerer, får du automatsikringer som er enkle å betjene, det er bare å “knipse” dem på igjen. Du trenger ikke å frykte berøringsskade, være usikker på hvilken sikring som er gått eller tenke på reservelager av sikringer.


I ditt nye sikringsskap, får du også lysdioder som gjør det lett og holde oversikten over alle de forskjellige kursene. Da kan du lett sjekke om alle diodene lyser grønt, bare ved å titte raskt inn i skapet. Deretter kan du fortsette med dagen din, uten noe mer stress og bekymringer.


Jordfeilautomater og -overspenningsvern

Et alternativ til èn jordfeilbryter er å montere jordfeilautomater. Det betyr at hver kurssikring har integrert jordfeilbryter. Ved jordfeil på en kurs, er det bare denne kursen som slår ut. Vi anbefaler også å montere overspenningsvern. Dette beskytter elektronisk utstyr mot lynnedslag og overspenninger fra nettet.


Smartere sikringsskap

Med de morderne sikringsskapene Sinus kan montere hos deg. Har du også muligheten til å koble skapet opp mot dine smarthus løsninger. Da kan du få beskjed over telefonen hvis sikringen i fryser, boblebad, kjeller med mer går. Dette øker sikkerheten i ditt hjem og du vil oppdage eventuelle feil med en gang.


Kontakt oss om smarthjem løsninger for ditt hjem.


Priser

Det finnes mange ulike typer sikringsskap, prisbildet avhenger av ditt anlegg og behov.

Vi anbefaler en sjekk før vi eventuelt bytter skap.

En slik kontroll vil avklare forhold rundt ledningsnettet slik at dere får en riktig dimensjonert og sikker totalløsning.

Ta kontakt

eller send oss en forespørsel: