Til hovedinnhold

Trenger du en solid elektroleverandør?

SINUS BODØ har siden 2001 bistått næringslivet i Bodø med elektroinstallasjoner. Vi er en solid elektroentreprenør med et godt rykte i bransjen og som jobber for å levere høy kvalitet og god service til alle kunder.

Vårt mål er å bistå næringslivet med trygge elektroinstallasjoner som skaper verdi og besparelser for den enkelte kunde. Uansett hva din bedrift trenger hjelp med så bistår vi med vår kompetanse innen elektro. Vi kan blant annet hjelpe dere med:

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.
  • Belysning
  • Prosjektering
  • Brannalarm- og nødlysanlegg
  • Ladeanlegg elbil
  • KNX-installasjoner
  • Internkontroll og serviceavtale

Hvorfor benytte EL TEAM NORD som din elektropartner?

Vi har en dyp forankring til vårt kjerneområde, og har de siste 20 årene bistått det lokale næringslivet med alt innenfor elektro. EL TEAM NORD har tatt vare på sine næringskunder ved å levere personlig service og høy kvalitet på installasjoner. Når du tar kontakt med oss skal du oppleve at vi responderer raskt og du blir prioritert. Vi er en elektriker du kan stole på!

EL TEAM NORD er medlem av EL Proffen, og det gir våre kunder en del gode fordeler. Som en fast kunde av oss med serviceavtale får du tilgang til et system hvor dere har full oversikt over kontroller som har blitt utført, materiell som har blitt bestilt, avvik, reparasjoner og vedlikehold. På denne måten kan du være trygg på at det elektriske anlegget til bedriften følger myndighetenes krav.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra dere!

EVTEK bygg Evje. Foto.