Til hovedinnhold

INSTALLASJON AV ELBIL LADER

Vi tilbyr fastprispakke på installasjon av de mest populære ladeboksene på markedet. SINUS BODØ hjelper deg med monteringen, uansett om du kjøper ladeboksen fra oss eller et annet sted.

Når du bruker oss skal du være trygg på at pris, installasjon og service blir som avtalt. Under finner du fastprispakke på installasjonen. Ønsker du et tilbud på installasjon m/ en av ladeboksene; Easee, Wallbox eller Zaptek så kontakt oss direkte.

Zaptec lader dame slår på ECO mode på telefonen. Foto.
Foto: Zaptec

Fastprispakke

 • 15 meter kabel fra sikringsskap
 • Inntil 4 timer arbeid på plassen
 • Installasjon og dokumentasjon
 • 50 km kjøring tur/retur
 • Kr 10 500,- inkl mva (lader ikke inkludert)

Se alle forutsetninger og tillegg nederst på siden.

Zaptec Go

Zaptec Go er en smart og sofistikert ladeboks for enebolig og hytte, og med smartladingen Eco Mode får du lade når strømprisen er på sitt billigste i løpet av døgnet. Lad hjemme, når det passer deg. Passer til alle typer elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser maksimal ladning til bilens kapasitet.

Eco Mode finner du i appen, og når du velger denne smartladingen lader du bilen automatisk når strømprisene er på sitt laveste i løpet av døgnet, uansett hvilket strømselskap du har. Eco Mode er integrert med spotprisene til Nord Pool, som gir ny prisinformasjon til Zaptec Go hver time.

Elektriker monterer Zaptec Go på privat bolig. NAF-merke fra 2022. Foto.

Wallbox

Pulsar Plus er en av verdens minste ladere – et kompakt design fylt med smart teknologi for lading av elbiler og plug-in-hybrider fra alle bilmerker. Wallbox gir deg rask, enkel og intelligent lading. Full kontroll over ladingen via web eller app.

Hvis du aldri har brukt en lader før, er Pulsar Plus perfekt for deg. Kommuniser med bilen din som du gjør med vennene dine. Bestem hvor raskt og når du vil lade. En tekstmelding vil også bli sendt når bilen din er fulladet.

Easee Home

Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk oppdage om bilen støtter 3-fase eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner – laderoboten tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Med Easee-appen har du alltid full kontroll over laderobotene dine, enten du er hjemme eller på farten. Easee Laderobot er alltid tilkoblet – den støtter WiFi og leveres med innebygd 4G. Du kan sjekke status på laderen, justere ladekraften og planlegge en ladeøkt. Brukt i kombinasjon med vår Easee Equalizer (kommer snart) kan du til og med aktivere smart strømstyring.

Dame som setter bilen sin til lading med Easee lader.
Foto: Easee

Forutsetninger og tillegg

Standard installasjon forutsetter plass i sikringsskapet.
Alt tilleggsarbeid avtales og faktureres direkte mellom sluttkunde og installatør.

Tillegg som kan leveres om nødvendig

 • Overspenningsvern ferdig montert kr 2750,- inkl mva

 • Tillegg for 3-fase 400V kr 1000,-

  (Forutsetter at kunden har 400V innlagt i boligen)

 • Ekstra kabel lengde utover 15 m kr 250 per meter

 • Hulltak i betong kr 800,-

 • Mode 3 Ladekabel 5 meter kr 2490,-