Til hovedinnhold

Priser

Alle trenger en elektriker iblant, og prisen er ofte det som avgjør hvem kunden velger. De fleste ønsker også å sjekke ut flere leverandører før de avgjør hvem de vil bruke og da er det tidsbesparende å slippe og sende mange henvendelser. Vi har valgt å legge ut våre priser på hjemmesiden slik at du som kunde kan se hvilke timepriser vi jobber etter og få en liten innsikt i hva sluttprisen blir.

Timepris: 1 195,- eks. mva. 1 493,75,- inkl. mva.

Lærling/hjelpearbeider: 50% av ordinær timepris

Timepris uten leveranse av materiell: 1 300,- eks. mva. 1 625,- inkl. mva.

Utrykning: Vi har i utgangspunktet ikke vakttelefon, men dersom det er kritisk/sterkt ønskelig er prisen:
2 000,- eks. mva. i oppstart. 2 500,- inkl. mva. i oppstart.
I tillegg kommer timepris og eventuelt overtidstillegg.

Servicebil 0-15 km fra vårt kontor 350,- eks. mva. 437,50 inkl. mva.

Dette inkluderer drift av bil, parkering og bompenger.

Servicebil over 15 km fra vårt kontor 350,- eks. mva. + 12,- eks mva pr. overkjørt km. 437,50 inkl. mva. + 15,- inkl. mva pr. overkjørt km.

Dokumentasjon som lastes opp til boligmappa: 250,- eks. mva. 312,50 inkl. mva.

Melding til DLE etter lukking av avvik etter tilsyn 250,- eks. mva. 312,50 inkl. mva.

Faktura: Sendes elektronisk.

Papirfakturagebyr: 80,- ekskl. mva. 100,- inkl. mva.

Vi er opptatt av at våre ansatte skal utføre en så god jobb som mulig. Montørene skal være presise og ta kontakt med kunden ved forsinkelser.

Vi ser at noen av våre kunder ønsker å skaffe seg materiell selv. Så lenge utstyret er godkjent er dette greit. Men en del av vår lønnsomhet er basert på material-salg og vi forbeholder oss retten til å øke timesprisene hvis kunden skaffer materiell selv.

Fordelene ved å handle disse tingene hos oss er at du som kunde vet at det er av god kvalitet. Vi har 5 års garanti for privatkunder noe som betyr at ved reklamasjon kommer vi hjem til deg og reparerer det som ikke virker. Får du feil på materiell handlet andre steder må dette først demonteres for så å ta det med i butikken for å få det reparert. Du sparer en god del tid på å kjøpe fra oss hvis uhellet først er ute.