Til hovedinnhold

Autorisasjoner

SINUS BODØ har høy kompetanse internt og innehar de viktigste autorisasjonene for å kunne levere de meste til våre kunder.

Ekomnettautorisasjon

Ekomnettautorisasjon gir mulighet for å utføre installasjon og vedlikehold av alle typer ekomnett som er definert i ekomloven

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøsats og vise samfunnsansvar

Godkjent ansvarsrett

Foretak som er sentralt godkjent har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset deres aktivitet i byggenæringen. Disse foretakene kan dokumentere at de har:

  • Riktig kompetanse og erfaring fra fagområdet

  • Kvalitetssikringsrutiner

  • Betalt skatter og avgifter

Som valgfri tilleggsinformasjon kan foretaket opplyse at det er godkjent som opplæringsbedrift og at det har en forsikringsordning for de ansatte.

Godkjent lærebedrift

Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og de ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

StartBANK

StartBANK er et felles leverandørregister og bransjenettverk for bygg og anlegg samt forvaltning av eiendom. Det er Achilles som administrerer StartBANK som brukes av bransjen til å validere og sjekke samarbeidspartnere

NEMKO

NEK 405-4 Godkjent og sertifisert kontrollfortak. NEK 405-4 stiller krav til godkjente og sertifiserte foretak som utfører kontroll av elektriske installasjoner iht. NEK 405-serien.

  • NEK 405-1 elektrotermografi og NEK 405-3 elkontroll næring krever at personell skal være tilknyttet et sertifisert kontrollforetak. 

  • NEK 405-2 elkontroll bolig krever at personell skal være tilknyttet et godkjent foretak

FG-sertifisert

Registrert sertifisert foretak for elkontroll